Uskrsna čestitka predsjednika OO HDZ BiH Čapljina dr. Smiljana Vidića

Najveći blagdan – Uskrs uz Isusovo uskrsnuće neka u svakom od nas probudi  ljubav jednih prema drugima, te donese radost življenja uz mir, zdravlje i sreću.
U osobno ime i u ime svojih suradnika svim čapljinkama i čapljincima - vjernicima katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti sretan i blagoslovljen Uskrs, te puno zdravlja i poslovnog uspjeha!Predsjednik OO HDZ BiH Čapljina
Dr. Smiljan Vidić


 

Uspješna akcija darivanja krvi - prikupljeno 26 doza

Kao nastavak naše prošlogodišnje akcije dragovoljnog darivanja krvi zbog nedostatka svih krvnih grupa u Sveučilišnoj bolnici u Mostaru, što se nažalost, ponavlja i u tekućoj godini,  Općinski odbor Zajednice žena ''Kraljica Katarina Kosača'' HDZ BiH Čapljina i Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Čapljina i ove godine u suradnji sa Crvenim križem općine Čapljina i odjelom za Transfuziologiju SKB Mostar u prostorijama zgrade HDZ BiH Čapljina danas su organizirali akciju dragovoljnog darivanja krvi.

   

Održana sjednica OO Mladeži HDZ BiH Čapljina

Mladež HDZ BiH u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru 11.03.2017.god održala je 10. izbornu konvenciju gdje su izabrali novo rukovodstvo i obilježili 25 godina uspješnog djelovanja.

Za novog predsjednika Mladeži HDZ BiH izabran je gospodin Mario Mikulić koji je nakon tri dana od preuzimanja dužnosti počeo s radom.
Prvi radni sastanak predsjednik Mikulić održao je u svome Općinskom odboru u Čapljini.

   

​Mario Mikulić: Kao predsjednik, Mladež HDZ BiH vodit ću proeuropski

U subotu 11. ožujka 2017. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače bit će održana 10. izborna konvencija Mladeži HDZ BiH.  Kandidat za predsjednika Mladeži, Mario Mikulić za pogled.ba govori o svojoj viziji rada Mladeži, zastupljenosti mladih u politici, te majorizaciji Hrvata u BiH.

   

Stranica 1 od 34

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 5 
You are here:

Općinski odbor HDZ BiH Čapljina
Braće Radića
88300 Čapljina, BiH
Tel./Fax: + 387 36 808 919